Van rups naar vlinder met kleur

Ineke van der Valk, kleurcoach, kleurjuf
Honselersdijk

Als kleurcoach begeleid ik vrouwen van 35+ om weer vrouw te zijn, terug te keren naar hun zachte vrouwelijke kracht. Vanuit een leven vol controle en verplichte bezigheden weer terugkomen in je eigen zachte vrouwelijke flow.

Door het toepassen van kleur worden je problemen aangeraakt en veranderingen in gang gezet. Hierbij maak ik o.a. gebruik van kleurenpunctuur, Kleurcode van de Kosmische Mens, Iconen en vingerlabyrint, waarbij ook een [Dolfijn]healing gegeven wordt.

Ik geloof namelijk, dat ieder mens de kracht van alle kleuren in zich heeft. In je leven zijn door verschillende gebeurtenissen kleuren vergeten en/of verdwenen. Door deze kleuren weer terug te halen, kun je ze transformeren naar een kracht!

Het verschil dat ik wil maken is, dat ik je stap-voor-stap meeneem in het bewust worden van je lichaam en je verlangens, zonder dat je diep in oude emoties en pijnplekken hoeft te stappen.

Ik ben van mening dat je zelf invloed hebt op je huidige situatie: fysiek, emotioneel en mentaal. Als je hier bewust naar kijkt en verantwoordelijkheid neemt voor je leven, kun je jouw situatie positief veranderen.

Sinds 2005 gebruik en werk ik met kleur. Door de kleuren is mij duidelijk geworden, dat ik mijzelf niet meer weg hoef te cijferen en ik mijzelf op de eerste plaats mag zetten. Ik heb geleerd mijn grenzen aan te geven. En het meest belangrijke ... dat ik mijn vrouw-zijn volledig mag en kan accepteren. 

Ik wens jou ook toe om ‘uit je cocon te komen’, net zoals ik gedaan heb. Dat je kiest voor jezelf en je positieve veranderingen in gang gaat zetten.

Over Ineke van der Valk, kleurcoach, kleurjuf

Sinds 2004 ben ik opnieuw in aanraking gekomen met kleur. Door verschillende trainingen kwam ik voorzichtig weer in contact met mijn gevoel en werd ik me steeds meer bewust van mijn omgeving en de kleuren om mij heen.

Door mijn kennismaking met Aura-Soma (2004) ging er een wereld voor mij open. Dit kleurensysteem had alles in zich waar mijn interesses al naar uitgingen: de verbinding met de Tarot, de Astrologie, Numerologie, Kristallen, Maya, I-Tjing, etc. Het plaatje klopte voor mij, hier kon ik mijn energie in kwijt.

Door met kleur en energie te werken is mij duidelijk geworden, dat ik mijzelf niet meer weg hoef te cijferen en ik mijzelf op de eerste plaats mag zetten. Ik heb geleerd mijn grenzen aan te geven. En het meest belangrijke ... dat ik mijn vrouw-zijn volledig mag en kan accepteren. Dit is heel groot cadeau aan mijzelf ????

De kleuren maken me blij, laten me stralen, laten me voelen, laten me spelen, laten me dansen, laten mij mijn heelheid voelen!
Ik wil dansend en spelend mijn leven vorm geven en dat kan ik dus met KLEUR!

Door al deze (innerlijke) ont-wikkelingen heb ik na 13 jaar (2017) afscheid genomen van de flesjes van Aura-Soma, ben ik mijn eigen pad gegaan en heb ik een nieuwe kleurentherapie ontwikkeld, de Kleurcode van de Kosmische Mens. 

Ik wens jou ook toe om ‘uit je cocon te komen’, net zoals ik gedaan heb. Dat je kiest voor jezelf en je positieve veranderingen in gang gaat zetten.


Ineke van der Valk, Kleuren- en Lichtwerk

Ineke van der Valk

Fazantlaan 23
2675 XS Honselersdijk

Van rups naar vlinder met kleur