Zachte en liefdevolle begeleiding bij slaapproblemen

Droomrust baby- en kinderslaapcoaching
Honselersdijk

Slaapt je kleintje niet lekker? Is het lastig ritme te krijgen? Zijn de nachten onderbroken of is er onrust? Je kunt hier samen met mij op een liefdevolle, responsieve manier aan werken. Wil jij ook weer lekker slapen? Ik ben er graag voor je!

Slaapt je kleintje niet lekker? Is het lastig ritme te krijgen? Zijn de nachten onderbroken of is er onrust? Je kunt hier op een liefdevolle, responsieve manier aan werken. Slapen is immers een werkwoord. Of je nu de slaap wilt verbeteren of met je handen in het haar zit: met slaapcoaching coach ik jou en jij je kleintje op weg naar dromenland. Via de Droomritme Methode, zónder traantjes én met holistische blik.

Om je kleintje weer lekker te laten slapen, stoorzenders in balans te krijgen en vooral een blije baby, dreumes of peuter te laten zijn, heb je geen tranen nodig. Ik kijk naar alle factoren die spelen rondom het slapen, dus vooral ook verder dan ‘alleen het slapen zelf’. En ik geef je de handvatten om rust te krijgen, zonder eerst op je tandvlees te hoeven lopen. Als moeder van 3 voormalige nachtbrakers weet ik waarover ik het heb! Het is geen slaaptrainen, maar slaapvormen met een dosis ‘sleepteaching’. Want als jij weet hoe het slapen werkt en wat je onderweg kunt verwachten en doen, dan kun je zelf achter het stuur zitten. Ofwel: je eigen coach worden.

Wil jij ook weer lekker slapen? Wacht niet langer en laat mij je helpen! Veel ouders gingen je voor en hebben nu een blij, slapend kleintje.

Over Droomrust baby- en kinderslaapcoaching

Ik ben Marjolein, moeder van 3 kinderen van 16, 15 en 3 jaar oud. Naast baby- en kinderslaapcoach en onrustdeskundige ben ik ervaringsdeskundige bij uitstek. Mijn oudste zoon is de inspiratie geweest voor mijn beslissing om slaapcoach te worden. Hij ging pas echt goed slapen toen hij 8(!) jaar oud was. Koemelkallergie, reflux, hoogsensitiviteit en het KISS-syndroom bleken de oorzaken te zijn van zijn slaapproblemen. Ik heb een opleiding tot slaapcoach en onrustdeskundige gevolgd bij Stephanie Molenaar, de auteur van vele boeken over het slapen van baby's en kinderen, waaronder de bestseller "baby in een droomritme". De kennis en de expertise uit deze opleiding samen met mijn ervaring als moeder van 3 slapeloze en onrustige kleintjes hebben ervoor gezorgd dat ik jou nu heel graag bij wil staan in je reis naar dromenland. Omdat ik jou en je gezin heerlijke, rustige dagen en nachten gun. Omdat ik weet hoe waardevol het is als er iemand is die naast je staat en die begrijpt hoe ingrijpend het is als je kindje niet lekker slaapt en onrustig is. Omdat ik weet hoe onzeker je je kunt voelen als iedereen om je heen je goedbedoelde, maar niet helpende adviezen geeft. Omdat ik weet hoe fijn het is als er iemand is die echt kan zeggen: “het komt goed!”. 


Droomrust baby- en kinderslaapcoaching

Marjolein van Ommen

Valkehorst 20
2675WE Honselersdijk

Zachte en liefdevolle begeleiding bij slaapproblemen