Training & Coaching voor ouders van gevoelige, drukke kinderen, blijvend rust in huis

Vuurkind - Laura Frauenfelder
Wateringen

Voor ouders van een gevoelig, druk kind met een sterke wil​ die voorbij de stempel kijken. Ik help je begrijpen waarom je gevoelige kind zo druk & overprikkeld is en leer je hoe je jouw kind écht helpt en blijvend rust realiseert in jouw gezin

Vuurkinderen zijn de bijzonderste kinderen, maar worden helaas niet altijd zo gezien.

Anders kijken naar het gedrag van jouw kind, zorgt ervoor dat jij erachter komt wat er werkelijk aan de hand is en je de juiste tools inzet in om jouw Vuurkind te helpen. Kijken naar kinderen volgens de 4 elementen water, aarde, lucht en vuur brengt een ander perspectief. Ieder mens heeft allevier de elementen in zich, maar 1 is dominant.

Een Vuurkind is aanwezig, laait op bij onrechtvaardigheid, heeft veel energie, is fysiek en meer.

Een Vuurkind dat niet lekker in zijn of haar vel zit laat opvallend gedrag zien:

  • Erg druk
  • Niet boos, maar woedend
  • Slecht luisteren
  • Overgevoelig
  • Snel overprikkeld
  • Vaak driftbuien, waar het kind maar niet uit lijkt te komen

Dit is niet alleen voor het kind zelf frustrerend, ook ouders zitten vaak met hun handen in het haar. Meer dan eens vraagt de omgeving of het geen ADHD is of wordt er gezegd dat je als ouder strenger moet zijn. En beide zijn in 95% van de gevallen onjuist.

Ik begeleid ouders online via trainingen en 1op1, zodat zij en hun Vuurkind weer tot rust komen, het extreme gedrag sterk verminderd en iedereen weer geniet van het gezin.

Jouw Vuurkind mag zijn zoals hij of zij is en dat kan ook zonder dat je zelf tot wanhoop wordt gedreven.​

NIEUW: Gratis e-magazine Vuurkind - download via vuurkind/magazine

Over Vuurkind - Laura Frauenfelder

Ik ben Laura Frauenfelder, oprichtster van Vuurkind en zelf mama van een Vuurkind.
Als ouder van een Vuurkind heb je het niet altijd even makkelijk. Het is moeilijk, stressvol en je twijfelt steeds aan jezelf​. Ik was daar ooit ook. Ik probeerde van alles, speltherapie, psychologen, energetische therapie en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Alles hielp.

Maar wel tijdelijk.

Tijdens mijn opleiding tot holistisch kindercoach leerde ik het principe dat iedereen is verbonden aan de vier elementen; water, aarde, lucht en vuur. Aha!

Mijn kleine, lieve, zorgzame, drukke, soms extreem boos wordende stuiterbal had geen ADHD, hij was een Vuurkind.

Sinds 2019 begeleid ik ouders van Vuurkinderen, zodat zij zelf hun Vuurkind blijvend helpen en er in het gezin weer ruimte komt voor plezier en geluk.

Meer dan eens neemt een Vuurkind de hoofdrol op zich in het gezin, met als gevolg dat elk gezinslid, broertjes, zusjes en de ouders zich wegcijferen. En dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Een Vuurkind floreert als het wordt gezien zoals het werkelijk is, als het mag zijn zoals het werkelijk is, als het wordt begrepen.

Ik weet dat kinderen altijd hun ouders spiegelen. En een Vuurkind doet dit in extreme mate. Daarom wordt jij als ouder soms zo ontzettend getriggerd en misschien kan je hierdoor zelf niet kalm meer blijven.

Ik help je anders te kijken en geef je alle handvatten zodat jij zelf je Vuurkind en je gezin helpt. Niet voor even. Voor altijd.


Vuurkind

Laura Frauenfelder

Westlandseweg 10
2291PG Wateringen

Lid van beroepsvereniging

Training & Coaching voor ouders van gevoelige, drukke kinderen, blijvend rust in huis