Persoonlijke ontwikkeling.

Hilda van der Burgh - Heppie People
S' Gravenzande

De naam zegt het al…Heppie People de naam heppie komt van heppie-de-peppie wat gelukkig, tevreden betekend en ook als uitroep wordt gebruikt van enthousiasme, van een gelukzalig gevoel!

COACHINGPRAKTIJK HEPPIE PEOPLE.

Levenskunst is misschien wel de vaardigheid om te accepteren wie en waar je bent in je leven.
Als je hier een helder en realistisch beeld van hebt, kun je die keuzes maken en beslissingen nemen die voor jou authentiek en waarachtig zijn, die passen bij je natuur en je levensfase.

Heppie People coaching zorgt voor persoonlijke begeleiding op basis van een gelijkwaardige relatie zowel 1 op 1 coaching als in groepsverband.
Om ‘ja’ te zeggen tegen jezelf en gezonde grenzen te stellen is het belangrijk dat je van jezelf houdt en jezelf waardeert.

Leer om jezelf net zo belangrijk te vinden als de ander.
We vinden vaak de ander belangrijker dan onszelf. Maar iedereen is belangrijk. Ook jij. 

Dus zeg eerst ‘ja’ tegen jezelf, ook al betekent dit soms ‘nee’ tegen de ander.

Want ik geloof dat ieder mens alles in zich heeft om te zijn wie je werkelijk bent, je volle potentieel te leven en dit te delen met de wereld. 

Ik maak in mijn coaching trajecten gebruik van mijn uitgebreide kennis en ervaringen op verschillenden vakgebieden.                                                                 

INVESTEER IN JEZELF VOOR EEN PERSOONLIJKE REIS WAARIN JE ONDERZOEKT WAT JE WERKELIJK WILT, WAT, WAT JE NODIG HEBT EN HOE JE ER GAAT KOMEN.

Ik ontmoet je graag, Liefs Hilda.

 

Over Hilda van der Burgh - Heppie People

In het kort over mij...

Na jaren met veel enthousiasme te hebben gedanst voor jong en oud dook ik in het volgende level om mensen te mogen gaan coachen om positiever in het leven te staan.
Door de vele opleidingen, workshops, interesses en zelfontwikkeling sta ik geheel in mijn kracht en heb ik mooie ingrediënten om te kijken en te voelen wat er bij jou past, zowel fysiek als mentaal en zo geef ik mijn kennis d.m.v. 1 op 1 coaching en groep coaching door. 

Daarnaast verzorg ik all-in coaching en thema's retraites in het mooie Doornspijk bij de Veluwe.
Mijn honger naar kennis zal nooit helemaal stoppen, heerlijk vindt ik om mijn kennis te vergroten en dit allemaal te kunnen delen met mensen die aan zich zelf willen werken.
Wil jij meer weten wat ik voor jou kan betekenen?
Schroom dan niet om contact op te nemen…want de eerste stap om ergens te komen is beslissen dat je niet gaat blijven waar je bent.

Het vraagt moed en kracht om uit je schulp te kruipen, want dan pas zal je verder groeien en tot de ontdekking komen wie je werkelijk bent en wat je werkelijk wilt!

Ik ontmoet je graag, liefs Hilda


Heppie People

Hilda van der Burgh

Lughtigheidstraat 64
2691LS S' Gravenzande

Persoonlijke ontwikkeling.