Luisterkind is voor iedereen van 0 tot 100 jaar. Je ware innerlijke stem mag gehoord worden.

Antoinette van Elswijk.
Naaldwijk

Luisterkind is voor iedereen van 0 tot 100 jaar. Je ware innerlijke stem mag gehoord worden. Cadeautje ontvangen? Wil je ervaren wat een Luisterkindafstemming is? Geef jezelf een mini-afstemming cadeau. Kijk op de website bij activiteiten

Wat is een Luisterkind-afstemming?

Een Luisterkind-afstemming gaat voorbij het ego. Op afstand maak ik contact met jouw innerlijke bewustzijn. Van hart tot hart, of van ziel tot ziel.    (Vergelijkbaar als een soort radiofrequentie.)
Vanuit jouw antwoorden kunnen blokkades , remmingen of huidige gewoontes helder worden. Hieruit ontstaat een bewustwording voor oplossingen, mogelijkheden en handvatten om verder te gaan met jezelf. Diep binnen in jou, zijn alle antwoorden te vinden en samen onderzoeken wij die.

Hoe werkt een Luisterkind-afstemming ?

Ik maak contact met jouw innerlijke bewustzijn. De plek waar jij volledig jezelf bent. Je gaat vertellen, ik luister en stel vragen, om nog meer helderheid te krijgen. Ik schrijf jouw verhaal exact op. Vul zelf niets in .Het kan dat niet alle vragen worden beantwoord, maar dat andere dingen belangrijker zijn voor je. Samen voelen en ontdekken we, hoe de energie kan veranderen. 

Ik maak een verslag waarin ik een letterlijke weergave van ons gesprek geef en stuur het per e-mail naar je toe.

Het voordeel is, je hoeft niet te komen het kost je geen extra reistijd. Jij en ik hoeven geen specifieke datum of tijd af te spreken. Je kunt je dagelijkse activiteiten doen en ik stem op een willekeurig tijdstip af en mag luisteren en opschrijven.

Luister ook de podcast bij Bewust Westland, "Antoinette van Elswijk over Reiki en praten op zielsniveau"| Helemaal goed # 28. Te vinden bij: Laat je inspireren over bewust en gezond leven! Helemaal Goud podcast, te vinden onder Spotify.

 

Over Antoinette van Elswijk.

Hallo, mijn naam is Antoinette van Elswijk-Olsthoorn (1964). Ik ben getrouwd met Kees. Wij zijn de trotse ouders van drie kinderen en 3 kleinkinderen. Vol passie werkzaam in mijn praktijk voor Reiki, Coaching en Luisterkind.

Terugkijkend naar hoe mijn leven voor Reiki was, besef ik dat ik eigenlijk alleen uit een hoofd bestond, waar toevallig ook nog een lichaam onder zat. Ik kon luchtig en tra la la overkomen als dat gewenst werd. Het gepaste masker opzetten voor dat moment. In feite stond mijn hoofd nooit stil. Hoofdpijn, last van mijn maag, stotteren, knieën op slot, waren de klachten die regelmatig weer terug kwamen.

                                                                                                      Reiki

Reiki is op mijn pad gekomen,er ging een wereld voor mij open! Mijn dagelijkse zelfbehandeling, na het volgen van de eerste graads Reiki cursus, gaf mij innerlijke rust in mijn hoofd en lichaam. Reiki is nu een groot onderdeel van mijn leven en mijn grote droomwens om Reikimaster te worden, heb ik in 2011 kunnen verwezenlijken, het grote geschenk van Reiki doorgeven.

                                                                                                     Luisterkind

Ik ben in contact gekomen met mijn gids. Deze verbinding gebeurt vanuit mijn innerlijke bewustzijn.[Ieder mens mens heeft zijn/haar eigen gids.]  Een gids is iemand zonder fysiek lichaam,die je helpt bij doelen en vraagstukken in je leven. Steeds duidelijker werd het:[ongeboren]kinderen en volwassen helpen vanuit hun innerlijke bewustzijn.  Doordat ik Luisterkindwerker ben sinds 2014, kunnen mensen klein en groot, hun ware innerlijke stem laten spreken. Dit schrijf ik sec opschrift en stuur het naar de persoon toe.

 


Antoinettevanelswijk

Antoinette van Elswijk

Schaepmanstraat, 29
2672AT Naaldwijk

Lid van beroepsvereniging

Luisterkind is voor iedereen van 0 tot 100 jaar. Je ware innerlijke stem mag gehoord worden.