Energiewerk en holistische sessies aan huis

Rijdende Reiki
Naaldwijk

Heb je vage klachten, weinig energie, loop je steeds tegen hetzelfde aan of wil je gewoon even ontspannen? Als holistisch therapeut en Reiki master geef ik energetische behandelingen en holistische sessies aan huis.

Holistische sessie

Bij holisme gaan we ervan uit dat alles met elkaar is verbonden, zo ook lichaam en geest. We kennen daarin 5 niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel. Waar de reguliere geneeskunde vaak het symptoom bestrijdt, kijken we bij een holistische sessie naar al deze niveaus om tot de oorsprong van jouw probleem/klacht te komen. 

Wat kun je verwachten?

We beginnen met een intakegesprek, waarin we samen helder krijgen wat de kern van jouw hulpvraag op dat moment is. Aan de hand daarvan bepalen we welke methodiek passend is. Denk hierbij aan systemisch werk, EFT/Sedona, Reiki, edelstenen en visualisatie. Ik eindig een holistische sessie altijd met een korte Reikibehandeling. 

Reiki in het kort

De Japanse karakters Rei en Ki vormen samen de betekenis Universele Levensenergie. Bij een Reikibehandeling geef ik deze energie doormiddel van handopleggingen aan je door, waardoor jouw zelfhelend vermogen wordt gestimuleerd. Het ontvangen van Reiki kan ervoor zorgen dat je je energieker voelt, je nieuwe inzichten krijgt en je in een positieve flow komt. De energie gaat daar waar jij die het hardst nodig hebt!

Zoals de naam Rijdende Reiki al zegt, kom ik naar jou toe. Mijn behandeltafel neem ik gewoon mee.

Wil je een afspraak maken of heb je vragen? Mail, bel of app me of kijk op de website.

Over Rijdende Reiki

Mijn naam is Ilona van Zunderd. Ik woon in het Westland en ben moeder van drie kinderen.

Zolang ik mij herinner heb ik al interesse in het spirituele, maar door er vooral voor anderen te zijn en te weinig voor mijzelf, ben ik mijzelf en mijn interesses een beetje kwijtgeraakt zoals dat heet. Daarnaast zat mijn hooggevoeligheid mij dwars, maar dat wist ik niet, want ik had nog nooit van die term gehoord. Toen ik me eenmaal had ingelezen in dat onderwerp vielen er al wat puzzelstukjes op hun plek en begreep ik mijzelf en de wereld om mij heen iets beter. Na het volgen van verschillende trainingen en workshops op het gebied van hooggevoeligheid en energie werd mij duidelijk hoe gemakkelijk je energie van anderen oppikt en hoe je daarvoor af te sluiten. 

Ik kwam dichterbij de kern van wat ík wil en mijn interesse in Reiki, die altijd al sluimerend aanwezig was, werd aangewakkerd. Na zelf een aantal Reiki behandelingen te hebben ontvangen, besloot ik een Reiki cursus te gaan volgen. In juli 2019 heb ik mijn Master behaald in het Usui System of Natural Healing. Het was een mooie, bijzondere en emotionele ervaring; ik kwam weer thuis. 

Omdat er zoveel interessante dingen zijn om te leren op dit gebied, besloot ik de 2-jarige opleiding tot holistisch therapeut te volgen. In november 2022 heb ik deze opleiding met succes afgerond. Kortom, Rijdende Reiki staat niet stil.

Kom ik binnenkort bij jou langs?


Rijdende Reiki

Ilona van Zunderd


Naaldwijk

Energiewerk en holistische sessies aan huis