Met Free Flow dansen we in vrijheid! In verbinding met jezelf en je lichaam

Free Flow De Lier
De Lier

Free flow! Free your mind, find your soul

Find your flow!

Met Free Flow organiseren we de gelegenheid voor jou om te ontdekken hoe het is om te bewegen vanuit jouw eigen kern. Alles in het leven is altijd in beweging. Alles komt en gaat. Als een flow. We creëren een veilige setting waarin je de ruimte krijgt om te ontdekken wat bij jou past en wat jij graag zou willen doen in bewegen, wat je voelt, wat je fijn vind en om daar dan lekker in te flooooowen.. ???? 

Self care, self love!

Ons lichaam word heel blij van beweging, daarmee zorg je voor een energie en een bepaalde ruimte waarmee je je lichaam de kans geeft om te kunnen laten doorstromen wat er nodig is. De beweging en liefdevolle aandacht die we ons lichaam geven op deze gelegenheden zorgen ervoor dat je kan loslaten wat jou niet meer dient. 

 

Over Free Flow De Lier

Met Free Flow organiseren we de gelegenheid voor jou om te ontdekken hoe het is om te bewegen vanuit jouw eigen kern. Alles in het leven is altijd in beweging. Alles komt en gaat. Als een flow. Vaak kom je door in beweging te gaan tot inzicht over jezelf, je lichaam vertelt je iets wat je hoofd niet kan bedenken.

We creëren een veilige setting waarin je de ruimte krijgt om te ontdekken wat bij jou past en wat jij graag zou willen doen in bewegen, wat je voelt, wat je fijn vind en om daar dan lekker in te flooooowen.

 

Je kunt bij ons terecht voor intuïtieve danslessen en op onze vrije dansavonden.
Check de agenda of onze website voor de data en om je aan te melden.


Free Flow De Lier

Anouk Nederpel

Hoofdstraat 55 D
2678 CG De Lier

Met Free Flow dansen we in vrijheid! In verbinding met jezelf en je lichaam