Intuïtief systemisch coach en life coach

5 op een rij, coach voor 'perfecte' moeders
Monster

5 op een rij helpt 'perfecte' moeders gelukkiger te zijn.

Aan de hand van 5 essentiële thema's help ik jou uit te groeien tot de 2.0 versie van jezelf: een stralende en gelukkige vrouw! 

1. Positieve mindset staat voor jouw blik op de wereld en op jezelf. Door welke bril je kijkt, bepaalt wat je ziet en hoe je je voelt. 

2. Optimale focus staat voor keuzes maken en doen wat jij belangrijk vindt. In alle vrijheid je eigen ding kunnen doen en daarnaast ook alle aandacht kunnen geven aan je partner, je gezin en je vrienden. 

3. Happy Family staat voor alle communicatie, gedachten en gevoelens van jou en jouw familie. Hoe ga je hiermee om en welke invloed heeft dit op jou? 

4. Werkgeluk richt zich op jouw voldoening, geluk, groei, talenten, passie en motivatie in jouw werk. 

5. Jij 2.0 staat voor je fysieke en mentale gezondheid. Het omgaan met stressvolle situaties, jouw persoonlijkheid, emoties, kwaliteiten, talenten, valkuilen en blokkades. Wat helpt en wat helpt jou juist niet? 

Hoe zou het zijn als je weer met een grote glimlach in de spiegel kunt kijken en je een gelukkige vrouw ziet? Die straalt van binnen en buiten? Het leven voelt licht en fijn. Je bent meer dan ooit jezelf, zoals je jezelf graag ziet. Anderen zien die positieve verandering ook en het regent complimentjes. 

Ik help je graag om dit gevoel te bereiken. Je weet wie je echt bent en je hoeft je niet meer anders voor te doen. Geen maskers meer maar ‘the real you’.

Over 5 op een rij, coach voor 'perfecte' moeders

Mijn naam is Irma Leechburch Auwers-Vijverberg. Ik ben 37 jaar oud, getrouwd en moeder van twee prachtige jongens. 

Het is mijn passie om mensen te laten groeien. Met mijn vele petten als orthopedagoog, adjunct directeur, systemisch coach, leerkracht en intern begeleider is dit ook een rode draad in mijn leven. Het geeft mij zoveel energie om mensen in beweging te krijgen en ze vervolgens te zien groeien. 

Door mijn rijke en brede ervaring kan ik snel en goed begrijpen wat je doet en waarom je dit doet. Door in te spelen op het gedrag achter jouw gedrag vindt er verandering op een diepere laag plaats. Geen trucjes, maar een blijvende, positieve verandering. Ik leer ik jou kijken naar je eigen bagage en hoe je hiermee omgaat. Zo ontstaat the real you! Een gelukkige en stralende vrouw!

Het geloof in jezelf is je grootste kracht


5 op een rij

Irma Leechburch Auwers-Vijverberg

Herckenrathstraat 1
2681 DG Monster

Intuïtief systemisch coach en life coach