Coaching met als doel 'Uit liefde voor jezelf, met het antwoord in je hart'

The Perfectline4U
Monster

The Perfectline4U is een coachpraktijk die samen met jou op zoek gaat naar waar je echt blij van wordt, zodat je uiteindelijk de keuze kan maken op het gebied van eten, bewegen en mindset die echt bij jou past en die je vol kunt houden.

Je zit niet lekker in je vel, maar je hebt geen idee hoe je dit kunt veranderen en waar je moet beginnen.

Ons hoofd kan soms blokkades maken die ervoor zorgen dat we niet meer kiezen waar we blij van worden. Samen kijken we naar de overtuigingen, gedachten, ervaringen en emoties die bij jou aanwezig zijn en je ervan weerhouden om vanuit je hart te leven. Door meer vanuit je hart te leven, kom je uiteindelijk bij de leefstijl die perfect bij jou past.

Samen zoeken we naar het doel dat je voor ogen hebt, het leven dat je wilt leven en op welke manier je voor jezelf wilt zorgen, zodat je uiteindelijk meer vanuit je hart gaat leven.

We starten altijd met een kosteloos intake gesprek en bepalen aan de hand daarvan welk coach traject bij jou past. 

Dus neem contact op om te onderzoeken of dit bij jou past.

Over The Perfectline4U

The Perfectline4U is in november 2019 gestart door mij, Miranda van Zanen. Mijn passie voor voeding en gezondheid is al in de pubertijd gestart, niet dat ik graag sportte of heel gezond at, maar wel om te weten wat het met mijn lijf deed. In de jaren na mijn studie Levensmiddelentechnologie ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in leefstijl en bewegen. Ook als moeder van 2 kinderen, die inmiddels al volwassen zijn. 

In 2012 heb ik het roer omgegooid en ben ik Toegepaste Psychologie gaan studeren. Het coachen van mensen - samen ontdekken wat iemands ware ik is - zorgt ervoor dat ik me goed voel en daardoor het beste uit mezelf naar boven haal. De combinatie met sporten is voor mij van essentieel belang om me goed te voelen. Niet alleen voor mijn lijf, maar vooral ook voor mijn hoofd. Dit wil ik graag meegeven aan mijn coachees, vandaar deze combinatie in mijn praktijk. De  combinatie is geen verplichting, maar wel een verrijking.


The Perfectline4U

Miranda van Zanen - Hendriks

Zeereep 107
2681XE Monster

Coaching met als doel 'Uit liefde voor jezelf, met het antwoord in je hart'