Rust, harmonie en verbinding ervaren in jezelf, je gezin en je relaties.

Colors of Soul
De Lier

Weer in verbinding met jouw unieke zelf, voorbij opgebouwde structuren en patronen, door naar de onderlaag van je probleem te gaan. Daar inzicht en bewustwording op krijgen en een verandering in brengen, zorgt voor meer rust en ruimte in jouw leven.

Het valt niet altijd mee, en.... je hoeft het niet alleen te doen!

Jij weet wel waar je tegenaan loopt in het dagelijks leven. Je hebt misschien zelfs al dingen geprobeerd, maar echt verandering brengen deed dat nog niet. Hoe komt het toch dat je er maar mee blijft strugglen? Soms weet je eigenlijk niet eens waar de struggle echt vandaan komt, hoe het ooit ontstaan is. Dat hoef je ook niet te weten, want je hoofd kan daar vaak niet bij komen. Het is vergeten of heel goed weggestopt. Jouw lichaam en onderbewuste weten het echter wel. Het antwoord op je vragen zit dan ook in jezelf. Deze naar boven halen, helpt jou weer verder.

Ik werk o.a. middels systemisch werk, energetisch werk, het medicijnwiel, innerlijk kindwerk en regressie om naar de onderlaag van het probleem te gaan. Dat brengt een dieper inzicht en bewustwording en biedt tevens de mogelijkheid tot verandering. Zo ontstaat ruimte en kom je steeds dichter bij je ware kern, jouw unieke zelf. Waardoor je meer rust in je lijf gaat ervaren, je beter voelt wat je wel en niet wilt en meer zelfvertrouwen ervaart. Zodat jij vanuit deze authentieke kracht de wereld in kan. Stapje voor stapje, op jouw tempo.

Weer rust, harmonie en verbinding ervaren in jezelf, je gezin en je relaties.

You are a masterpiece in progress! 
 

Colors of Soul biedt:

  • individuele begeleiding
  • begeleiding bij de opvoeding
  • vrouwenlijnopstellingen, opvoedopstellingen en familieopstellingen
  • rite van de baarmoeder
  • training en begeleiding van professionals

Over Colors of Soul

Mijn loopbaan begon ik op mijn 20ste als juf. Ondertussen kreeg ik een gezin met 3 hoogsensitieve dochters, waarvan er één autisme bleek te hebben. Hoe goed ik alles ook probeerde te managen, er kwam een moment dat ik er aan onderdoor ging. 

The only way out is in, en dus begon ik aan een reis in mijzelf. Dit bracht mij het pad van bewustzijn, spiritualiteit en ontwikkeling. Ik ontdekte dat er onbewust, in energie, zoveel invloed op ons leven heeft. De invloed van je jeugd, je familie, je voorouders... Hiermee aan de slag gaan bracht me rust, inzicht en zelfvertrouwen. Niet alleen in mezelf, maar ook in mijn gezin en relaties.

Het bracht me niet alleen veel, mijn hart bleek ook bij dit werk te liggen. Zodoende ben ik mij gaan omscholen. Als juf zag ik namelijk ook andere vrouwen hiermee strugglen en ik had ervaren dat het anders kon. Zo ontstond mijn praktijk. Ik weet immers hoe fijn een juiste begeleiding je weer verder op je pad kan brengen, wat dit met je doet en hoe dit je leven kan veranderen. 

Al van kleins af aan ben ik geïnteresseerd in de levensverhalen van mensen en hoe dat hen gevormd heeft. Ik keek en kijk ook graag naar "de mens". Dat dit nu onderdeel van mijn werk is, is prachtig. Ik houd van de signalen en spiegels die het leven je geeft en de dingen die je daaruit kunt ontdekken over jezelf. It's a kind of magic...
 


Colors of Soul

Leontine van Es

Reigerlaan 89
2678WS De Lier

Lid van beroepsvereniging

Rust, harmonie en verbinding ervaren in jezelf, je gezin en je relaties.