Pak de regie weer terug over je leven, neem de touwtjes in handen!

Zentistic
Monster

Als Holistisch Therapeut kijk ik samen met jou waar je staat, waar je behoefte aan hebt en hoe we daar kunnen komen. Met massage, reiki, NLP, Body Remembers Trauma Therapy, Trauma Release Breathwork, systemisch werk en nog veel meer.

Pak de regie weer terug over je leven, neem de touwtjes in handen! Body, Mind, Soul & Spirit in balans. Rust, vrijheid, energie, beter slapen etc. ✨

Het verleden heeft invloed op het nu, althans wanneer jij jouw verleden met je meedraagt. Dit klinkt heel zwaar maar het kunnen kleine overtuigingen zijn uit je jeugd die je nu dwars zitten.

Loskomen van je verleden heeft het resultaat dat je NU kan gaan leven. Je ervaart meer rust in je hoofd en lijf en kan veel makkelijker schakelen in de stormen die het leven je geeft. Je gaat weer stevig in je schoenen staan. 

Wat vertelt je lichaam jou?
Ik vind het belangrijk dat jij je lijf weer gaat voelen. Waarom? Zodat je weer kan gaan luisteren naar wat ze je te vertellen heeft. 
Heb je last van je schouders en nek? Wat draag je mee? Welke last? Waarom doe je niet rustiger aan? Welke overtuiging heb je dat je vindt dat je door moet gaan. 

Rugklachten? Wat vind jij van jezelf? Durf jij op te staan, je rug te rechten voor wie je bent. Eis jij je bestaansrecht op. Jouw recht om te zijn. 

Samen
We gaan samen aan de slag om te kijken waar je staat, waar je behoefte aan hebt en hoe we daar kunnen komen. 
 

Over Zentistic

Ik weet als geen ander hoe het is om alle ballen hoog te willen houden. Dat je het voor je gevoel alleen moet doen. Een eigen bedrijf, intussen gescheiden, 3 kinderen en een aardige rugzak uit het verleden.

Toen ik een paar jaar geleden een burn-out kreeg kwam dat eigenlijk niet als een verrassing. Ook voor mijn omgeving niet. Maar ik wilde er gewoon niet aan. Dat overkomt mij niet. Maar laten we eerlijk zijn; een burn-out heb je niet van de een op andere dag. Dat is een heel proces en heeft een lange aanlooptijd.

Ik kwam gelukkig bij een hele lieven coach die mij weer met beide benen op de grond heeft gezet. 

Altijd al interesse in het spirituele ben ik de Reiki cursussen gaan volgen, dat was voor mij echt thuiskomen. Nu mag ik mij (Kundalini) Reiki Master Teacher noemen. Mijn tweede passie die ik heb gevonden is het geven van massages. Na verschillende cursussen en trainingen te hebben gevolgd worden mijn healings en massages intuïtief, met veel liefde en aandacht gegeven. 

Ik heb mijn pad gevonden en ben naast masseur, Reiki Master, ervaringsdeskundige (oa HSP, burn-out, (geestelijke) mishandeling) ook Holistich Therapeut. Ik geloof dat uit alles wat je meemaakt een les te leren is. Dat je er iets positiefs uit kan halen. Misschien zie je dat niet direct, maar het is er wel. Ik help je graag om dat te ontdekken. 


Zentistic

Nina van der Zwan

Havenstraat 55
2681LC Monster

Lid van beroepsvereniging

Pak de regie weer terug over je leven, neem de touwtjes in handen!