Transformatie coach - Meditatietrainingen - Energetisch werk

Ravitatie
's-gravenzande

Inspireren, motiveren en het vertrouwen hebben dat datgene wat er gebeuren kan, ook zal gebeuren.

Inspireren en motiveren, dit is wat Menno doet. Het maakt niet uit waar hij is of hoe hij het doet, hij doet het.

Door zijn krachtige liefdevolle aanwezigheid, zijn authentieke uitstraling, no-nonsense manier van communiceren en altijd recht door zee weet hij mensen te bereiken, weet hij datgene in anderen aan te raken waardoor er een bereidheid ontstaat om te veranderen. Inspireren, motiveren en het vertrouwen hebben dat datgene wat er gebeuren kan, ook zal gebeuren.

Sinds zijn jeugd inspireert Menno al mensen, vroeger met zijn BMX-freestyle fiets, later met zijn surfplank en de laatste jaren als leraar op het vlak van persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en bewustwording.

Vanuit zijn praktijk Ravitatie in ’s-Gravenzande coacht Menno vele cliënten en geeft hier mindfulness meditatie trainingen. Hij is tevens verbonden aan Human Potentials waarvoor hij vitaliteits- en authentieke leiderschapstrainingen binnen bedrijven geeft en hiernaast werkt Menno als bewustzijn trainer bij de verslavingskliniek Triora.

Naast zijn mooie verhalen maakt hij gebruik van tools zoals ijsbaden en vuurlopen om deelnemers uit hun comfortzone te laten komen, zodat zij ervaren dat zij tot veel meer in staat zijn dan dat hun mind hun vertelt.

Over Ravitatie

Mensen inspireren, motiveren en het delen van mooie ervaringen. Dit is de rode draad in mijn leven.

Als jonge jongen had ik een crossfiets en deed hier allerlei trucjes op. BMX-freestyle. Dit deed ik op het hoogste niveau en gaf shows door het hele land, hierbij nam ik het publiek al mee naar het NU tijdens het kijken naar wat mogelijk was op zo'n klein fietsje. (doordat hun gedachten op dat moment niet bezig waren met verleden of toekomst)

Na het breken van velen botten in deze sport stapte ik over op het golfsurfen. Ik reisde de wereld over met mij plank onder mijn arm en was overal werkzaam als surfleraar. ook hierbij nam ik de deelnemers mee naar het NU. Een ervaring rijker en met een glimlach op hun gezicht ging men weer huis.

Na het volgen van een coachopleiding veranderde mijn kijk op het leven compleet. Dit was een zeer positieve ervaring, welke ik nu graag wil delen met anderen, zodat zij ook hun volledig potentieel kunnen benutten en de beste versie van zichzelf kunnen worden. Naast coach werk ik als therapeut en help mensen met het oplossen of wegwerken van hun negatieve emoties zoals angst, pijn, belemmeringen uit het verleden etc. (alles wat in de weg staat in de kwaliteit van je huidige leven)

Hiernaast ben ik mindfulnesstrainer, meditatie heeft zo'n ongelofelijk positief effect op mij dat ik ook dit graag wil delen met de rest van de wereld.

Van mediteren word je een gelukkiger mens en als wij nu met zijn allen gelukkiger worden zou het een manier zijn om wereldvrede te krijgen. Als wij ook nog ons bewustzijn verhogen is dit een manier om het vernietigen van deze planeet te doen stoppen.


Ravitatie

Menno Fennema

Van Geeststraat, 1
2691BE 's-gravenzande

Transformatie coach - Meditatietrainingen - Energetisch werk