Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

01dec 2023
Holistische sessie aan huis, dagelijks te boeken.

Rijdende Reiki
Westland en omgeving

Een holistische sessie is in te zetten bij tal van hulpvragen op zowel fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch als spiritueel niveau. Als je de oorzaak heelt, in plaats van symptomen te bestrijden, ontstaat er balans en kan de energie weer stromen.

Bij holisme gaan we ervan uit dat alles met elkaar is verbonden. Ook als mens besta je uit verschillende niveaus die jou tot een geheel maken: fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel. Wanneer je uit balans bent op het ene niveau, heeft dat invloed op andere niveaus.

Hoe ziet een holistische sessie eruit

We beginnen met een intakegesprek. Door naar jou te luisteren, vragen te stellen en mijn intuïtie te gebruiken, krijgen we samen helder wat de kern van jouw hulpvraag op dat moment is. Vervolgens gaan we hiermee aan de slag, waarbij ik van verschillende methodieken gebruik kan maken, zoals:

– systemisch werk

– Sedona methode (loslaattechniek)

– EFT (Emotional Freedom Techniques)

– Reiki

– visualisaties

– edelstenen

– inzichtkaarten

Op deze manier begeleid ik jou op jouw pad van bewustwording en heling. Ik eindig een holistische sessie altijd met een korte Reikibehandeling.

Benieuwd wat ik naast holistische sessies nog meer doe? Bekijk mijn profiel op Bewust Westland of mijn website rijdendereiki

Informatie

01 dec 2023 | Dagelijks te boeken, tijden in overleg
9.00 - 21.00
65,00 per uur

Waar?

bij u/jou aan huis

Westland en omgeving

Holistische sessie aan huis, dagelijks te boeken.