Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

28nov 2023
AdemKracht!

Hilda van der Burgh - Coaching praktijk Heppie People
S'gravenzande

ADEMKRACHT! DE ADEM IS EEN SCHATKIST...HOE ADEM JIJ?

Stel dat er een middel bestaat dat stress als sneeuw voor de zon doet laten verdwijnen. Een middel dat pijn vermindert, je immuunsysteem een boost geeft, je spijsvertering bevordert, je nachtrust verbetert en helpt je emoties in balans te houden. Een middel dat je vrijer en bewuster in het leven laat staan. 

Te mooi om waar te zijn? Think again. De sleutel tot succes ligt in de ademhaling, misschien wel het beste medicijn tegen stress en klachten die hierbij komen kijken. Je adem kan zó veel meer voor je doen dan je ‘alleen’ in leven houden. Als je ermee leert werken, gaat je adem ook voor jou werken.

Dus, here we are. Ik pleit overigens niet voor ademwerk als de oplossing voor alles. Het is geen vervanging voor een arts, medicijn of behandeling wanneer dit nodig is. Bewust ademen is wel de basis van alles, het grondvest. Een lichaam kan nooit gezond, fit en stabiel opereren wanneer het niet goed ademt. Goed ademen optimaliseert het zelfherstellend vermogen van ons lichaam. Besteed dus de nodige aandacht aan je adempatroon en je zult versteld staan van de effecten. 

Doe mee en ontdek de ademkracht, we zitten zo vaak -vast- in ons hoofd, ik gun iedereen een toolbox waar alles in zit voor een kalmer hoofd, een gezonder en energieker lijf, een stabieler zenuwstelsel en een bewuster, relaxter leven.

BREATHWORK OF ADEMWERK STAAT VOOR HET WERKEN MET JE ADEM EN DAAR VALT ELKE ADEMHALINGSTECHNIEK ONDER

Informatie

28 nov 2023
19.00 - 21.30
49,00 https://www.chipta.com/tickets/event/64584/ademsessie/

Waar?

Kerk Heenweg
Lughtigheidstraat 64
2671LV S'gravenzande

AdemKracht!