Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

22okt 2023
Zweethut ~ Into the elements ~ dagceremonie

GaiaWise
Zeewolde

De Inipi ceremonie is een krachtig eeuwenoud ritueel dat herinnert aan de eerste thuisplaats hier op het aardse ‘The Sacred Womb’. In de Inipi zijn alle elementen in balans aanwezig en zal het de her-innering van buiten naar binnen weerspiegelen.

Laten we samenkomen om een reis te maken. Een reis terug naar de basis, terug naar onsZelf. Een reis waarin we loslaten wat niet langer dienend is, om zo weer een stap te kunnen (op)schonen.

De Inipi ceremonie is een krachtig eeuwenoud ritueel dat herinnert aan de eerste thuisplaats hier op het aardse ‘The Sacred Womb’.

Het brengt alle lagen van ons Zijn samen én weeft deze op een krachtige manier in elkaar. Hier ontstaat de alchemie tussen het onzichtbare en het zichtbare. Hier kan transformatie plaatsvinden en integreren in het aardse. Het is een zeer directe aardende vorm van heling.

Naast innerlijke processen kan ook de langst bewaarde wijsheid van de aarde (bewaard in de stenen en gehoed door onze ancesters) verstaan worden. Hier wordt nederigheid als vanzelfsprekend; nederigheid en dankbaarheid voor alles waar jij deel aan neemt en dat wat deel neemt in jou.

We nemen je mee in een reis in en door jeZelf.

In de Inipi zijn alle elementen in balans aanwezig en we zullen ze alle 5 eren en de aandacht schenken, zodat het de her-innering van buiten naar binnen zal weerspiegelen.

Informatie

22 okt 2023
10.30 - 00.00
110,00

Waar?

Landgoed Energie Up
Gerberalaan
2671KA Zeewolde

Zweethut ~ Into the elements ~ dagceremonie