Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

23okt 2023
Vrouwenlijnopstelling

Colors of Soul
Maassluis

De relatie met je moeder heeft veel invloed op de relatie met jezelf en anderen. Tijdens een opstelling krijg je inzicht in welke invloed jouw vrouwenlijn op je leven heeft, wat er onbewust speelt en hoe de liefde weer vrij kan gaan stromen

Dochter van je moeder, kleindochter van je oma, achterkleindochter van je overgrootoma, .....

De relatie met je moeder is de allereerste in je leven en heeft daardoor veel invloed op de relatie met jezelf en op hoe je andere relaties aangaat.

Tijdens een vrouwenlijn opstelling krijg je inzicht in welke invloed jouw vrouwenlijn op je leven heeft. We kijken naar wat er onbewust speelt en hoe de liefde weer 'vrij' kan gaan stromen.

Door jouw plek als dochter in te nemen, krijg je inzicht en ervaar je rust en kracht om je eigen pad te volgen.

Wil jij je vrouwenlijn op laten stellen? Dan is deze avond echt iets voor jou. Maar ook wanneer jij je eigen vrouwenlijn (nog) niet wilt laten opstellen, maar wel interesse hebt en eens de opstelling van iemand anders mee wilt maken, is dit een prachtige gelegenheid!

Je kunt je voor deze avond opgeven als vraagsteller, dan wordt jouw vrouwenlijn opgesteld. Je kunt je ook opgeven als representant. Ook voor respresentanten is de middag inzichtgevend.

Tijdens deze avond is er ruimte voor 2 vragenstellers die beiden een opstelling van ca.1-1,5 uur ontvangen. 

Wil jij ook je vrouwenlijn op laten stellen, maar zit deze avond al vol? Stuur me dan een berichtje, dan prikken we een nieuwe datum voor jouw vrouwenlijn.

Kosten:
vraagsteller € 75,00 
respresentant € 15,00

Informatie

23 okt 2023
19.00 - 22.00
75,00 €75,00 voor de vraagsteller, €15,00 als representant
Minimaal 6 deelnemers.
Maximaal 8 deelnemers.

Waar?

Edelstenenwinkel De Verrijking
Dr. Kuyperkade 15
3142 GB Maassluis

Contact

Vrouwenlijnopstelling