In de verbeelding is alles mogelijk! Werken met de verbeeldingskracht.

Hilda van der Burgh - Heppie People
Naaldwijk

Je hebt het vast wel eens gemerkt: een lekkere wandeling op het strand of in het bos kan heel ontspannend zijn. De vrije omstandigheden, de mooie natuur, de relaxte rust; ze brengen ons terug naar onze eigen essentie, naar wie we daadwerkelijk zijn

Voor mij is wandelen een uitgelezen mogelijkheid om met met elkaar te praten over de kwesties die ons in het leven bezighouden en waar we iets aan willen veranderen, zowel fysiek als mentaal.

‘In het leven komen er nu eenmaal uitdagingen op ons pad’, en daar kan je 2 dingen meedoen: de kans laten liggen of met beide handen aanpakken, twijfels en angst zijn vaak de boosdoeners om deze kansen te laten liggen.

‘Tijdens een wandeling met een coach sta je bewust stil bij de keuzes en beslissingen die voor jou authentiek en waarachtig zijn, die passen bij je natuur en je huidige levensfase. Doordat je fysiek beweegt, kom je ook mentaal in beweging, dus komen er nieuwe inzichten en misschien ook wel oplossingen. Heel simpel, maar tegelijkertijd ook heel waardevol dus.’

Wandelcoaching is onder meer geschikt voor mensen die:

  • 1-op-1 coaching willen  Lekkerder in hun vel willen komen te zitten;
  • Willen herontdekken wat voor hen belangrijk is;
  • Een burn-out willen voorkomen;
  • Hun grenzen willen leren kennen en bewaken;
  • Beter om willen gaan met te veel piekergedachtes;
  • Zich lekkerder willen voelen in allerlei relatievormen.

Interesse.... Ik wandel graag een stukje met je mee.

Over Hilda van der Burgh - Heppie People

Ik stel me even aan u voor mijn naam is Hilda van der Burgh, getrouwd en moeder van 2 dochters.

Van jongs af aan ben ik al met het lichaam bezig, in de vorm van dans, beweging, uiterlijke verzorging en persoonlijke ontwikkeling. Mijn lijst van opleidingen en workshops is overvloedig waardoor ik graag mijn kennis doorgeef d.m.v. coaching in diversen vormen van dans tot mindset. Ik verzorg diversen workshops van dans tot een wandelavontuur om zo een klein beetje bij te dragen aan een Heppie life voor iedereen.

Mijn honger naar kennis zal nooit helemaal stoppen, heerlijk vindt ik om mijn kennis te vergroten en dit allemaal te kunnen delen met mensen die dezelfde passie tonen. 

– bewust in het hier en nu –


Heppie People

Hilda van der Burgh

Secr harmanstraat
2671TV Naaldwijk

In de verbeelding is alles mogelijk! Werken met de verbeeldingskracht.