| Contact Contact

Ik ben Nicole Grégoire en per 1 april 2020 gestart als coördinator van Bewust Westland. 

Mijn motto is een leven lang leren en ik ben al zo lang ik me kan herinneren bezig met persoonlijke groei. Waar het voor mij begon met steeds slimmer en efficiënter leven en werken, ging mijn interesse langzaam over in bewuster in het leven staan. Ik heb de afgelopen jaren ontzettend veel trainingen, workshops en coachings gevolgd op het gebied van bewustwording, gezondheid en persoonlijke ontwikkeling. Ik reed daarbij naar alle uithoeken van Nederland. Totdat ik erachter kwam dat er in het Westland ook zoveel moois op dit gebied te vinden en te doen is. Alleen niet altijd even zichtbaar en daarom ben ik gestart met Bewust Westland.

Het is mijn doel om alles wat zich binnen het Westland afspeelt op het gebied van bewustwording, gezondheid en duurzaamheid op een centrale plek zichtbaar te maken voor alle Westlanders, zodat persoonlijke ontwikkeling en gezond leven toegankelijker wordt dan ooit.

Ik ben net begonnen, maar voel de enorme potentie van dit netwerk. Ik hoop dat zoveel mogelijk professionals en organisaties meedoen en dat we met elkaar zorgen voor een nieuwe dimensie in het Westland.

Heb je een vraag of wil je meedoen, neem dan contact met mij op.

Bewust Westland Nicole Grégoire Westland

Coördinator Bewust Westland

Nicole Grégoire
06-40876206
info AT bewustwestland DOT nl

Stel je vraag

Dit veld graag vullen!
Email adres is verplicht!


Bewust Westland, p/a Berckenrode 9, 2675 BP Honselersdijk | Kamer van Koophandel: 72837993