Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

01mrt 2024
Dialoog met Jezelf 3 daagse training Bewustwording & Communicatie

Vrije Geest Vrij Leven
Westland

Ontdek jouw levenspad, de reis naar jouw bestemming. Welkom in een wereld van persoonlijke transformatie, waar schoonheid en groei hand in hand gaan.

DIALOOG MET JEZELF

Stel je voor dat je in slechts 3 dagen kunt transformeren. Deze krachtige training belooft praktische vaardigheden en diepgaande inzichten die je leven zullen veranderen. Hier vind je de perfecte balans tussen het opdoen van praktijkervaring, zelfbewustwording en emotionele groei.

Leer om vanuit je innerlijke kracht en helderheid een diepere verbinding te maken, niet alleen met anderen, maar vooral met jezelf. Ontdek de diepgewortelde gedragspatronen die je tegenhouden en krijg de kracht om bewustere keuzes te maken in elk aspect van je leven.

Deze training geeft je de sleutel tot het herkennen van emotionele triggers en laat je zien dat vrijheid zich verbergt achter de angst en pijn die we soms ervaren. Met onze bewezen Liefdevolle Communicatie methode leer je hoe je met compassie verbinding kunt maken.

Ontdek je eigen unieke communicatiestijl en begrijp die van anderen beter dan ooit tevoren. Je zult bewust je gedrag aanpassen om effectiever te communiceren en echte, diepgaande connecties te smeden.

Na deze training zul je in staat zijn om met rust en zelfreflectie de volledige verantwoordelijkheid voor je leven te nemen, zonder oordeel. Grijp deze kans om jezelf vrijer te voelen en je communicatievaardigheden te verbeteren.

Mis deze unieke kans niet - meld je snel aan, want de plaatsen zijn beperkt en de vraag is groot.

Praktisch, Empathisch, Uitdagend en Bevrijdend - wij zijn toegewijd aan het empoweren van individuen door liefdevolle verbinding.

Investeer in jezelf en zet de eerste stap naar vrijheid en verbeterde communicatie met deze transformerende training.

 

 


  

Informatie

01 mrt 2024 t/m 03 mrt 2024 | 3 dagen en twee avonden Eerste twee dagen worden vervolgd met een avond programma
10.00 - 21.30
599,00 Of 8 x 75,00 / niet goed geld terug garantie zakelijke mensen is het ex btw
Minimaal 4 deelnemers.
Maximaal 10 deelnemers.

Waar?


Naaldwijk
Westland

Contact

Dialoog met Jezelf 3 daagse training  Bewustwording & Communicatie