24feb 2023
(Aftrap) Detox Challenge tijdens de vastenperiode

Centrum voor natuurgeneeswijze en bewustzijn
's-gravenzande

Samen vasten, reinigen en je klaar maken voor de lente met een biologisch detoxpakket, informatie, begeleiding en oefeningen tijdens de vastenperiode. Doe ook mee!

Vasten, reinigen en je klaar maken voor de lente onder begeleiding van een natuurgeneeskundig therapeut. Met een pakket aan spullen, informatie, oefeningen en een gezamelijke aftrap (bijeenkomst). Wil jij dat ook? Ik organiseer een detox challenge tijdens de vastenperiode (start eind februari of begin maart).

Wat houdt dat in? Je kiest voor een gezamenlijke aftrap of een informatiepakket (a 17,50). De data zijn donderdagavond 23 februari en vrijdagmiddag 24 februari. Ik vertel je wat we gaan doen en hoe, je zet je intentie neer, trekt een kaartje en we stoppen gezamenlijk met suiker, chips, fastfood en/of alcohol. Je krijgt een bio reinigingskuur van 30 dagen van Arcopharma (a 25,-). Deze is eenvoudig elke morgen in te nemen en je start tussen 27 februari en 10 maart. Je krijgt elke week via de mail achtergrondinformatie over de vastenperiode, voeding, reinigingsorganen en reinigingsplanten. Daarnaast stel ik een persoonlijke bloesemremedie (a 22,50) voor jou samen, om ook emotioneel te reinigen en krijg je een doosje detoxthee (a 3,50) extra erbij. Er zit begeleiding via de appgroep bij en ik stem af of een reinigingskuur geschikt is voor jou. De informatie, oefeningen en begeleiding hebben een waarde van 35,-. Heb je de detox vorig jaar bij mij gedaan, dan krijg je 20,- korting en betaal je 55,- 

Het pakket heeft een waarde van 100,- maar je betaalt 75,-.

Opgeven via de mail: marionvreugdenhilgmail

 

Informatie

24 feb 2023 t/m 10 mrt 2023 | Er is ook een aftrap op donderdagavond 23-2. Je kunt starten tussen 27-2 en 10-3.
14.00 - .00
77,00 Heb je de detox challenge vorig jaar bij mij gedaan, dan betaal je 60,-
Minimaal 4 deelnemers.
Maximaal 12 deelnemers.

Waar?

Huize Jagtveld, Vlugtenburg
Nieuwlandsedijk 35
2691 KV 's-gravenzande

Contact

(Aftrap) Detox Challenge tijdens de vastenperiode