09mrt 2023
Yoga, Meditatie en Natuurcoachingsweekend

Zensa Yoga & Coaching
Grandrieux Frankrijk

Dit yogaweekend is toegankelijk voor iedereen die behoefte heeft om echt de tijd voor zichzelf te nemen en bepaald zaken in zichzelf helder te krijgen door middel van natuurcoaching.

Dit yogaweekend is toegankelijk voor iedereen die behoefte heeft om echt de tijd voor zichzelf te nemen en bepaald zaken in zichzelf helder te krijgen door middel van natuurcoaching. We nemen tijdens dit weekend de tijd voor je lichaam tijdens de yogalessen, voor je geest door middel van meditatie en voor verdieping, kennis en loslaten van jezelf tijdens de natuurcoaching sessies. Onze ervaren en gediplomeerde docenten (Sandra & Léon) helpen je op weg tijdens dit weekend wat helemaal in het teken staat van JOU.
De Natuurcoaching sessies worden gegeven door Léon. Binnen de natuurcoaching gaan we er vanuit dat de mens niet losstaat van de natuur, maar er onderdeel van is. De sessies helpen jezelf te leren kennen en te ontdekken hoe het bij jou van binnen wil bewegen. Hoe snel en waarheen? Bedenk het niet, maar voel het. Jouw lichaam staat in contact met het voelen en niet in het denken. We gebruiken metaforen en symbolieken uit de natuur, die op een hele directe manier inzichten kunnen brengen en het geleerde diep kunnen verankeren. Tijdens deze bijzondere retraite laten we je op een ongedwongen manier kennis maken met natuurcoaching, door in groepsverband met een bepaald thema aan de slag te gaan. Je gaat de krachtige werking van de natuur ervaren en op een hele natuurlijke manier jezelf beter leren kennen en het je eigen maken.

Informatie

09 mrt 2023 t/m 13 mrt 2023 | prijs is per persoon o.b.v. een 2-persoonskamer
15.00 - 14.00
549,00 exclusief heen- en terugreis, annuleringsverzekering en reisverzekering
Minimaal 10 deelnemers.
Maximaal 12 deelnemers.

Waar?

Grandrieux Frankrijk - Franse Ardennen

Grandrieux Frankrijk

Yoga, Meditatie en Natuurcoachingsweekend