09sep 2022
Jaarreis voor vrouwen

Up to Grow
Honselersdijk

Verlang jij ernaar om voluit te leven vanuit je vrouwelijke essentie? Dan verwelkom ik je graag in deze vrouwenkring!

Verlang jij ernaar om jouw authentieke vrouwZijn volledig te omarmen en te belichamen? Om voluit te leven vanuit jouw vrouwelijke essentie en als vrouw te gaan staan in alle facetten van jouw leven? Jezelf niet langer verschuilen of klein houden, maar jezelf zichtbaar en hoorbaar maken?

In een kring van vrouwen faciliteert Martine jou vanuit een bedding van liefde, zachtheid, openheid en speelsheid om de verbinding met jouw vrouwelijke energie te herstellen en te verdiepen, zodat jouw authentieke vrouwZijn steeds meer tot uitdrukking komt.

Teachers Lydia Kimman en Marloes Welling zullen op de verschillende livedagen een grote bijdrage leveren door hun wijsheid te komen delen.

Herken jij je in één van de onderstaande situaties?
• Je wilt graag verder groeien en ontwikkelen in verbinding met andere vrouwen
• Je wilt graag een volgende stap maken in jouw leven.
• Je hebt het verlangen om steeds authentieker te worden en de lagen af te pellen die jou er nog van weerhouden om volledig te kunnen zakken in jouw vrouwZijn.
• Je hebt het verlangen om voluit te leven vanuit jouw vrouwelijke essentie en als vrouw te gaan staan binnen alle facetten van jouw leven.
• Je wilt jezelf niet langer verschuilen of klein houden, maar jezelf zichtbaar en hoorbaar maken (ook al voelt dat misschien spannend).

Dan wil ik je graag verwelkomen in deze vrouwenkring!

Informatie

09 sep 2022 t/m 17 jun 2023
10.00 - 17.00
1.499,0
Minimaal 6 deelnemers.
Maximaal 8 deelnemers.

Waar?

Up to Grow
Sprongenloet, 5A
2675 KV Honselersdijk

Jaarreis voor vrouwen