Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

18mei 2022
Kom je op de thee?

Stap in je Leven!
's-gravenzande

Kom je ook kennismaken met deze bijzondere thee? Een gezonder lichaam met een gezonde huid. Een prachtige ondersteuning van binnenuit. SEPT SKIN TEA, 7 soorten thee die speciaal zijn ontwikkeld voor jouw huid en jouw lichaam...

Nieuw: SEPT SKIN TEA

Een huidconditie wordt bepaald door interne en externe factoren. Denk o.a. aan hormonen, stress, blootstelling aan UV-stralen, medicijngebruik, roken, alcohol, ziektes enz. De juiste huidverzorgingsproducten en met regelmaat een goede gezichtsbehandeling zijn erg belangrijk. Maar ook de juiste voedingsstoffen met antioxidanten spelen een belangrijke rol! 

Thee en kruiden bevatten veel heilzame stoffen. De juiste samenstelling van thee en kruiden kunnen dan ook zeer ondersteunend werken voor een gezonde huid van binnenuit.

Mensen worden zich steeds meer bewust van een gezonde leefstijl. Als theedrinker ben je supergezond bezig. Thee bevat namelijk veel antioxidanten en polyfenolen: gezonde stofjes die je helpen gezond en fit te blijven.

Het concept van SEPT SKIN TEA bestaat uit 7 specifieke soorten thee/kruideninfusies voor verschillende huidcondities die je het beste in kuurverband kunt gebruiken voor het meest optimale effect. Het resultaat: een gezonder lichaam en een gezonde huid!!

Wil je kennismaken met deze thee? Ik organiseer een leuke, gezellige introductie avond. Ik vertel over de thee en natuurlijk gaan we alle smaken proeven. Welke thee past het best bij jou?

Deze avond is geheel kosteloos, de thee is bij mij te koop of te bestellen.

 

Informatie

18 mei 2022
19.30 - 21.00
0,00
Minimaal 4 deelnemers.
Maximaal 6 deelnemers.

Waar?

Stap in je Leven!
Martin Luther Kingstraat 16
2694 AE 's-gravenzande

Kom je op de thee?