Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

17dec 2021
Klankschalen Concert & Meditatie

Zensa Yoga & Coaching
Naaldwijk

Op vrijdagavond 17 december houden we een prachtig klankschalen concert bij Zensa Yoga. Tijdens de magische dagen voor Kerst is dit een avond om jezelf helemaal onder te dompelen in de energie van december, licht, liefde, bezinning en verbinding.

Op vrijdagavond 17 december houden we een prachtig klankschalen concert bij Zensa Yoga. Tijdens de magische dagen voor Kerst is dit echt een avond om jezelf helemaal onder te dompelen in de energie van december, licht, liefde, bezinning en verbinding. De avond beginnen we met totale ontspanning en  aanvullend het Klankschalen concert gegeven door Margriet.

'Een klankconcert wordt ook wel ligconcert genoemd. De trillingen van de klankschalen werken helend voor het lichaam en de geest. De trillingen van de schalen dringen tot diep in het lichaam door en geven een intense ontspanning. Sommige klanken zullen je naar een hogere diepe innerlijke rust brengen, andere tonen zullen je een op een aardse manier lichamelijke rust geven. Naast klankschalen maak ik ook gebruik van verschillende drums zoals een sjamanendrum en oceandrum, gongs, windchimes en meer.'

Doordat je lichaam in een diepe staat van ontspanning gaat kun je makkelijker eventuele blokkades loslaten.
Wanneer je bijvoorbeeld niet lekker in je vel zit is je lichaamstrilling ook lager.
De trillingen van de instrumenten dringen tot diep in je cellen door en trillen als het waren de blokkades los. Een innerlijke massage voor lichaam en geest. Het werkt ontspannend maar het kan ook een emotionele ervaring zijn.

De avond zal ongeveer anderhalf uur zijn. Voorafgaand is er een korte uitleg, een ontspanningsmoment en aanvullend het klankconcert van ongeveer een uur.
Omdat de schalen en de overige instrumenten intuïtief bespeeld worden kan er geen exacte tijd gegeven worden.

Informatie

17 dec 2021
19.30 - 21.00
17,95 voor niet-leden: € 19,95
Minimaal 7 deelnemers.
Maximaal 16 deelnemers.

Waar?

Zensa Yoga & Coaching
Lange Broekweg 66
2671DW Naaldwijk

Klankschalen Concert & Meditatie