Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

07okt 2021
Vrouwen BewustZIJN avond

Praktijk HartsTocht
Honselersdijk

Een ontspannen avond en een fijn samenZIJN met andere vrouwen. Leer over de wijsheid uit de natuur en haar natuurlijke cycli en onderzoek hoe je dit in jouw leven zo kunt gebruiken dat je meer vrijheid, balans en plezier kunt ervaren

Het ritme van de natuur is cyclisch en volgt vaste ritmes. Overal in de natuur zie je de kringloop van geboorte, leven, dood en wedergeboorte terug (bijvoorbeeld in de 4 seizoenen). Bovendien zijn vrouwen van nature verbonden met het ritme van de maan (door de menstruatiecyclus). We staan er meestal niet bij stil en dat is jammer, want de wijsheid van de natuur is de natuurlijke wijsheid van jou als vrouw!
Bij de Vrouwen BewustZIJN avonden gebruiken wij deze wijsheid als wegwijzer. Ook richten we ons op de ontvangende vrouwelijke energie. Van daaruit brengen we allerlei thema’s in die hiermee verband houden. 7 oktober is het thema 'balans en innerlijke harmonie'.
We gaan de donkere tijd van het jaar in. Van yang energie bewegen we naar meer yin energie – van extraversie naar introversie, van veel buiten, naar meer binnen. Vanavond onderzoeken we hoe daarin de balans voor jou is en hoe je innerlijke harmonie kunt vinden als er even geen balans is/de balans (een beetje) zoek is.
We maken tijdens de Vrouwen BewustZIJN avonden onder andere gebruik van meditatie, visualisatie, ervaringsgerichte oefeningen en deelrondes. Je krijgt uitleg over het maan(d) thema en zet een intentie om in je dagelijks leven mee te nemen.
Dit alles natuurlijk onder het genot van thee en lekkers.

Informatie

07 okt 2021 | Iedere 1e donderdag van de maand is het Vrouwen BewustZIJN avond bij Yloft in Honselersdijk
19.30 - 21.45
25,00
Minimaal 5 deelnemers.
Maximaal 10 deelnemers.

Waar?

Yloft, gezondheidscentrum Dijkweg
Dijkweg 127
2671 AC Honselersdijk

Contact

Vrouwen BewustZIJN avond