24sep 2021
12-weekse meditatiecursus

Zensa Yoga & Coaching
Naaldwijk

De ademhaling- en meditatiegroepen zijn bedoeld voor degene die zich specifiek willen verdiepen in het verbeteren van hun ademhaling en het leren van meditatie. De stilte in op elk niveau van je zijn dmv ademtechnieken en meditatie.

De ademhaling- en meditatiegroepen zijn bedoeld voor degene die zich specifiek willen verdiepen in het verbeteren van hun ademhaling en het leren van meditatie. Samen met onze ervaren docente leer je ademhalingstechnieken die zich richten op het natuurlijk ademhalen en het creëren van meer rust in je hoofd, gevoelens en lichaam. 

Meditatie is een wondermiddel wanneer je het juist beoefent. Uiteindelijk komt alles tot rust, je denken, emoties, driften en handelen en ervaar je de vrede van de innerlijke stilte. Daarna volgt het leren ervaren van een vreugde die ver voorbij het bekende ligt, maar eigenlijk gewoon je ware zelf is. Dat geeft een hele andere kijk op je bestaan.

Het verandert slapeloosheid, stress, nervositeit, vermoeidheid, spanningen en andere klachten in vernieuwende en positieve energie. Tijdens de meditatie ervaar je het effect van mentale stilte. Ontspanning van je lichaam gaat samen met de rust in je hoofd. Fantastisch om te ervaren. Even helemaal sssstttt.

Je komt tijdens de meditatie in aanraking met het bewustzijn, dat tevens een kracht is. Het gewaarworden van het innerlijk bewustzijn, de onzichtbare kracht die zowel buiten als binnen tastbare resultaten oplevert, is nu juist de hele betekenis van het Yogische bewustzijn. Je leert de doorgang tussen het denkvermogen en het innerlijk wezen helder te maken. Je komt in aanraking met alle bewustzijnsgebieden, van de hogere tot de lagere en leert deze kennen. Het neerdalen van de kracht bewerkstelligt een transformatieproces van al deze gebieden.

Informatie

24 sep 2021 t/m 10 dec 2021 | start 24 september 11.00uur t/m 12.15uur
11.00 - 12.15
135,00
Minimaal 4 deelnemers.
Maximaal 14 deelnemers.

Waar?

Zensa Yoga & Coaching
Lange Broekweg 66
2671DW Naaldwijk

12-weekse meditatiecursus