30sep 2021
Heppie Mind Wandeling.

Hilda van der Burgh - Heppie People
's-gravenzande

Tijdens een strand wandeling kom je fysiek en mentaal in beweging, dus komen er nieuwe inzichten en misschien ook wel oplossingen. Heel simpel, maar tegelijkertijd heel waardevol. Genieten van een ontspannen ochtend. Deelname Gratis.

De zee... Heilzaam voor je gezondheid!

De zee heeft 5 verborgen super powers die bijdragen aan je fysieke en mentale gezondheid:

1) Zeelucht als medicijn                                                                                                                                                                                                

2) Het ruisen van de golven Natuurlijke geluiden worden van oudsher herkend als veilig. Dit in tegenstelling tot mechanische en industriële geluiden zoals het rinkelen van een telefoon of het voorbijrazen van een trein. Het meest prettig voelen we ons op plekken waar omgevingsgeluiden ons onbewust een veilig gevoel geven. 

3) Het zien van een horizon Een horizon is een natuurlijke begrenzing en helpt je om de angst die grenzeloosheid (in denken, voelen en emoties) met zich meebrengt te kalmeren. Op een bankje zitten met uitzicht op zee doet dus écht wonderen.

4) Baden in zeewater

5) Lopen in het zand Door op blote voeten door het zand te lopen, stimuleer je deze zenuwuiteinden, versterk je de spieren in je voeten én neem je de natuurlijke frequentie van de aarde aan. Earthing noemen ze dat en het schijnt wonderen te doen als je last hebt van stress. Een  Door contact te maken met de aarde (die negatief geladen is) kan een teveel aan positieve ionen worden afgevoerd en worden negatieve ionen aangevoerd. Hierdoor herstel je de natuurlijke balans.

Deze ochtend in samenwerking met Westland ontmoet is ook informatief over de werkzaamheden van Coachingpraktijk Heppie People.

Informatie

30 sep 2021
10.00 - 11.30
Gratis
Minimaal 2 deelnemers.
Maximaal 10 deelnemers.

Waar?

Strand Beukel
Afslag Beukel
's-gravenzande

Contact

Heppie Mind Wandeling.