28okt 2021
Jaartraining 'leven in het ritme van de seizoenen'

Praktijk HartsTocht
Honselersdijk

Beweeg mee in een natuurlijke flow, afgestemd op wie jij in essentie bent. Leven in het ritme van de seizoenen brengt je: rust, bezieling, verbinding, afstemming, bezinning, flow, harmonie, balans, stabiliteit, inspiratie, wijsheid en magie.

Het ritme van de natuur is cyclisch en volgt vaste ritmes.
Overal  in de natuur zie je de kringloop van geboorte, leven, dood en wedergeboorte terug.De Kelten, een natuurvolk die in vroegere tijden leefden, hadden een groot inzicht in deze natuurlijk ritmes. Zij leefden in harmonie met de natuur en deelden het jaar in door vaste ijkpunten op een cirkel te plaatsen, deze ijkpunten werden gevierd door middel van 8 jaarfeesten. Deze 8 feesten worden ook wel ‘het Keltische jaarwiel’ genoemd.
Om leven in een natuurlijk ritme te integreren in je dagelijkse bestaan is het Keltisch jaarwiel een fijne symboliek om mee te werken, dit vormt de leidraad van deze jaartraining. 

Je wordt in deze jaartraining uitgenodigd om:
* de invloed en het ritme van de seizoenen te ervaren
*  dit natuurlijke ritme in jezelf te herkennen
*  in de flow hiervan mee te bewegen

Thema’s die aan bod komen zijn: zaaien, intenties stellen, het leven vieren, zelfliefde, sensualiteit, groeien, bloeien, oogsten, loslaten, reflecteren, naar binnen keren en verstillen.

De jaartraining verbindt je met de natuur – waar jij deel van bent –  en laat je ontdekken hoe je eigen innerlijke processen hierin meedraaien.

 

Informatie

28 okt 2021 | overige data: 16 december, 27 januari, 17 maart, 28 april, 16 juni, 15 september
19.30 - 22.00
192,50 Het is eventueel mogelijk om in 3 termijnen te betalen
Minimaal 8 deelnemers.
Maximaal 12 deelnemers.

Waar?

Yloft, gezondheidscentrum Dijkweg
Dijkweg 127
2675 AC Honselersdijk

Jaartraining 'leven in het ritme van de seizoenen'