Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

28sep 2021
Informatieavond voor naasten van verslaafden

MUDELLI & MUDELLO | Coaching, counseling, interventies en na
Wateringen

Ben je de naaste van een verslaafde en wil je meer info over hoe je het beste met de verslaafde om kan gaan? Kom dan naar deze informatiebijeenkomst.

Vraag je je af of je wel met verslaving te maken hebt? Wil je meer weten over de gevolgen van probleemgebruik of verslaving? Ben je misschien nog in verwarring of en hoe je geholpen wilt worden? Wil je je nog oriënteren op wat er voor jou mogelijk is? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar wat MUDELLI & MUDELLO doen?

Tijdens deze online informatiebijeenkomsten kan je nader kennismaken en zicht krijgen op de mogelijkheden die MUDELLI & MUDELLO bieden. Je komt er in ieder geval achter wat er in bijna elke relatie tussen een verslaafde of probleemgebruiker en zijn naasten misgaat. Je krijgt belangrijke inzichten over wat jij als naaste anders kan doen. Natuurlijk is er ook gelegenheid om vragen te stellen.

Daarnaast krijg je de unieke kans om live je vragen te stellen aan Robert. Hij is een verslaafde in herstel en deelt graag hoe zijn weg naar herstel verliep en wat zijn inzichten waren.

Iedereen is welkom en er kunnen dus meerdere geïnteresseerden aanwezig zijn. Als je graag individueel contact wilt, dan is het handiger om een afspraak te maken. Vooraf aanmelden is verplicht!

Informatie

28 sep 2021 | Bibliotheek Wateringen, Dorpskade 3, 2291 HN Wateringen
19.00 - 21.00
0,00 Deze bijeenkomst is gratis, wel vooraf even aanmelden via de link

Waar?

Bibliotheek van Wateringen
Dorpskade 3
2691 HN Wateringen

Contact

Informatieavond voor naasten van verslaafden