29sep 2021
Cursus Succesvol Opruimen

OrgaNICE Yourself
's-gravenzande

Wil je dat jouw huis op orde is, maar is dat vaker niet dan wel het geval? Wat zou je ervan vinden als alles een vaste plek krijgt en opruimen een eitje wordt. Deze cursus is voor iedereen die verlangt naar meer rust en ruimte in huis en hoofd.

Wil jij meer rust en ruimte in jouw huis en hoofd?

Wanneer je baalt dat je weer iets niet kunt vinden, wanneer het een dag na het opruimen weer een rommeltje is, wanneer je niet weet waar te beginnen met opruimen.

Dan is deze cursus wellicht wat voor jou!

Ik ben Professional Organizer/Opruimcoach en mijn missie is om jouw na een drukke dag te laten thuiskomen. Thuiskomen in een huis waarbij je rust en ruimte ervaart. Waar je kunt ontspannen, opladen en genieten.

Tijdens deze cursus brengen we jouw woonwensen in kaart en ga je een plan maken hoe je dit kunt gaan realiseren in slechts 5 stappen.

Spreekt jou dit aan? Meld je dan aan via VU Westland om je te verzekeren van een plek. De link vind je in de tekst bij datum/tarief informatie, via mijn site en Facebookevent.

Een frisse start na de zomervakantie!

Informatie

29 sep 2021 | Totaal 3 woensdagavonden op 29 september, 6 oktober en 13 oktober. Meer informatie en aanmelden via: https://www.vuwestland.nl/lichaam-geest/persoonlijke-ontwikkeling/succesvol-opruimen
19.30 - 21.30
67,00 AANMELDEN VIA: https://www.vuwestland.nl/lichaam-geest/persoonlijke-ontwikkeling/succesvol-opruimen

Waar?

Bibliotheek Westland
Zandeveltplein 26
2692 AS 's-gravenzande

Contact

Cursus Succesvol Opruimen