Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

17sep 2020
Vrouwen BewustZIJN avond

praktijk HartsTocht
Honselersdijk

Een ontspannen avond en een fijn samenZIJN met andere vrouwen. Leer over de wijsheid uit de natuur en haar natuurlijke cycli en onderzoek hoe je dit in jouw leven zo kunt gebruiken dat je meer vrijheid, balans en plezier kunt ervaren

Vrouwen zijn van nature verbonden met het ritme van de maan (menstruatiecyclus). We staan er meestal niet bij stil en dat is jammer, want de wijsheid van de natuur is namelijk de natuurlijke wijsheid van jou als vrouw!
Bij de Vrouwen BewustZIJN avonden gebruiken wij deze wijsheid als wegwijzer. Ook richten we ons op de ontvangende vrouwelijke energie. Van daaruit brengen we allerlei thema’s in die hiermee verband houden. 17 september is het thema 'oogsten en inventariseren'. Het oogstseizoen is in volle gang en in deze periode wordt het kaf van het koren gescheiden. Ofwel het bruikbare van het niet bruikbare.
Zaaien, groeien, rijpen en oogsten. Als vrouw maken wij die cyclus ook door. Van het meisje groei je uit naar de volwassen vrouw en daarna de wijze vrouw. Je oogst in je leven van alles dat je op je pad mee kunt nemen.
Hier gaan we ons deze avond bewuster mee verbinden: wat heb jij deze lente gezaaid en wat heb jij daar nu van kunnen oogsten?
En wat is er bruikbaar in jouw leven en wat niet of toch niet meer? Deze tijd van het jaar is een mooi moment om de inventaris op te maken over jouw leven en levensenergie!

We maken tijdens de Vrouwen BewustZIJN avonden onder andere gebruik van meditatie, visualisatie, ervaringsgerichte oefeningen en deelrondes. Je krijgt uitleg over het maan(d) thema en zet een intentie om in je dagelijks leven mee te nemen.
Dit alles natuurlijk onder het genot van thee en lekkers.

Informatie

17 sep 2020 | maandelijkse avonden: 15 oktober, 19 november, 17 december 2020
19.30 - 22.00
30,00 bij aanmelding voor 4 avonden in 1 keer € 100,- (€ 25,- per avond ipv € 30,-)

Waar?

Gezondheids centrum Dijkweg
Kijckerweg
2678AG Honselersdijk

Contact

Vrouwen BewustZIJN avond